Blinderen


Wat zijn de voordelen voor u om uw auto te laten blinderen...
 • Ruiten die bekleed zijn met SL-Llumar Safety film bieden bescherming tegen vandalisme en verwondingen van rondvliegend glas. Deze Safety film is op veiligheid getest volgens EN 12600 en Tüv. Voor meer informatie ga naar Saftey film voor raceauto's.

 • ANTI-INKIJK
  Voor nieuwsgierigen worden waardevolle zaken en lichtgevoelige goederen aan het zicht onttrokken. Het is dan dus ook minder interessant voor autodieven om uw auto als doelwit te beschouwen. Bovendien zijn de goederen optimaal beschermt tegen schadelijke UV-straling.

 • HITTEBESCHERMING
  Door de grote ruitoppervlakken kan de temperatuur in uw auto flink oplopen. Gezinsleden en eventuele huisdieren zullen vooral op warme zomerdagen bijzonder gesteld zijn op een koele omgeving. Er zijn folies waarbij de zonnewarmte gereduceerd word tot 70%. Ook in combinatie met uw airco is deze folie ideaal, u hoeft de airco niet opvolle toeren te laten draaien, dat scheelt u ook weer in uw brandstof verbruik.

 • UV-BESCHERMING
  LET OP! Het is een wijdverbreid misverstand dat autoruiten ook de inzittende beschermen tegen zonnestraling. Standaard veiligheidsglas beschermt de inzittende enkel en alleen tegen UVB-straling. De agressievere UVA-straling dringt ongehinderd door de auto, vanwege de langere golflengte van dit type straling. Vooral de inzittenden achter in de auto, meestal kinderen, lopen extra veel risico. Zij worden zowel door de zijruiten als de achterruit blootgestelt aan UVA-straling.

 • STYLING
  Op eenvoudige wijze een opvallende auto! Door de styling het upgrade van uw autoruiten geeft u uw auto een compleet andere uitstraling. Uw auto zal er vanaf nu geheel anders uit zien afhankelijk van de tint folie die bij uw auto past. U geeft hiermee een sportieve, snelle maar ook coole "look" aan uw auto.